You need it   check   Iți este necesar
  • versiunea in limba romana
  • english version
meniuinchide meniu

Europack Media - Producator de servetele umede

Europack Media este o companie inovatoare, profesionista si responsabila, care ofera solutii moderne, eficiente si de calitate clientilor sai, de pe piata interna si cea internationala deopotriva.

Compania noastra detine o experienta vasta in productia de servetele umede si produsele cu dozaj multiplu, cu o atentie speciala pentru igiena personala (servetele umede pentru bebelusi, servetele umede demachinate si multe altele).

Produsele noastre sunt rezultatul unor studii amanuntite in procesul tehnic al ambalarii, in sectorul cosmeticelor, precum si in domeniul alimentar si medical.

 

Tehnologia „fara atingere”: in timpul fabricarii, produsul nu este atins de nicio persoana.     

 

La inceputul lui 2012, Europack Media isi mareste capacitatea de productie si devine producator de servetele umede pentru bebelusi, servetele umede de buzunar, servetele umede intime si demachiante, sub marca proprie sau cu eticheta privata.

Compania noastra a implementat sistemul de management EN ISO 9001:2008 si ISO 22716:2008 (GMP - Bune Practici de Fabricatie). Aceste certificari au fost obtinute in conformitate cu auditul TUV Austria CERT.

Procedurile de certificare sunt monitorizate cu regularitate.

Pentru a rezuma, obiectivul companiei noastre este dezvoltarea capacitatii de productie, pentru a le oferi clientilor nostri o calitate deosebita a produsului finit.

Logistica, conceptia si realizarea varietatilor de produse, design-ul ambalajului si calitatea, sunt adaptate la cerintele pietei.

companie