You need it   check   Iți este necesar
  • versiunea in limba romana
  • english version
meniuinchide meniu

Servetele umede

Servetele umede pentru copii

Servetele umede special concepute pentru a curata si a intretine pielea bebelusului dumneavoastra, fara a o irita . Nu contin alcool. Mod de ambalare: 60 BUC, 72 BUC, 100 BUC, 120 BUC (pachet economic).

Servetele umede de buzunar

Servetele umede igienice, curata si improspateaza delicat pielea in orice moment al zilei. Nu contin alcool. Mod de ambalare: 15 BUC.

Servetele umede Intime si Demachiante

Servetele umede demachiante , eficiente la indepartarea machiajului si a impuritatilor. Nu contin alcool. Servetele umede intime, special create pentru igiena intima, oferind prospetime intreaga zi. Nu contin alcool. Mod de ambalare: 20 BUC.

Servetele umede auto, mobila, baie

Servetele umede baie pentru curatarea suprafetelor lavabile si obiecte sanitare din ceramica, metal, plastic sau sticla. Indeparteaza microbii si tine bacteriile la distanta. Servetele umede auto pentru curatarea si intretinerea suprafetelor din plastic, vinilin sau piele. Indeparteaza murdaria fara sa zgarie, redand culoarea si stralucirea. Servetele umede mobile pentru intretinerea eficienta a mobilei din lemn masiv, suprafete laminate sau lacuite. Formeaza un strat antistatic, protejand impotriva petelor si a depunerii prafului.

Toate produsele companiei noastre sunt realizate prin tehnologia "NoTouch", cu ajutorul materiei prime de cea mai buna calitate. “No-touch” technology: nicio persoana nu atinge produsul pe parcursul procesului de fabricatie.

Gratie studiolului de design din cadrul companiei noastre, beneficiati de cea mai buna si eficienta prezentare a produsului dumneavoastra.